miércoles, 23 de julio de 2008

En directe des del Mercat de Collblanc

El dia 18 de juliol vam estar des de les 11.30 fins a les 14h a la plaça del mercat de Collbanc. Vam montar un plató de televisió on els nois i les noies de Xarxa entrevistaven a la gent del barri per conèixer les seves receptes preferides: asado argentino, gazpacho andaluz, pastís de xocola, ajo blanco... receptes d'Argentina, Equador, Catalunya, Colòmbia...
L'esdeveniment va estar amenitzat per un Dj que anava posant música i controlava el volum del micro i per dues persones que oferien suc fresquet a tota la gent que participava contant les seves receptes o escoltant les que s'explicaven.

Tot va quedar enregistrat perquè després, a partir del setembre, es podrà veure en CreaTv, una televisió comunitària oberta al barri amb emisió per Internet. Bé, també ho va enregistrar un professional de Tele Hospitalet, "Un món d'ingredients al mercat de Collblanc" va ser una de les notícies de l'informatiu de les 21h.

Per anar obrint boca, hem penjat algunes fotos al youtube!

Volem donar les gràcies a tota la gent que va participar, als nois i noies de Xarxa que van coordinar tot l'acte i a Vicen per la seva furgo!

Què disfruteu!

No hay comentarios: